Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

fp-feature1Η εταιρία ExpoWorld κατασκευάζει περίπτερα ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκθέτη, στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Ιδιαίτερη προσοχή η εταιρία μας δίνει στην κατασκευή ιδιωτικών περιπτέρων.

Η εμπειρία μας σε αυτόν το τομέα την καθίστα ικανή να πραγματοποιήσει την ποιο μεγάλη σας φαντασίωση, βασιζόμενη στο έμπειρο προσωπικό μας και στα εξελιγμένα μέσα που χρησιμοποιούμε. Ο σχεδιασμός του κάθε περιπτέρου γίνεται με βάση τη συνεργασία με τον σχεδιαστή και τον μελετητή, μια μέθοδο που μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

company-fotoΠροσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών η εταιρία ExpoWorld αναλαμβάνει υπεύθυνα και εγγυημένα την τοποθέτηση και την συντήρηση των προϊόντων με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία κατασκευής και τοποθέτησης.

ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ - ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Με γνώμονα την αύξηση του κόστους προβολής και των απαιτήσεων της αγοράς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα από τα καλύτερα πακέτα μελέτης, σχεδιασμού και κατασκευής εκθεσιακών χώρων που διαθέτουμε, σε τομέα αισθητικής, λειτουργικότητας, ποιότητας και πάντα με το χαμηλότερο κοστολόγιο.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ